petek, 11. september 2009

Sun cheung sau


Naslov: Sun cheung sau - Leto: 2009 - Država: Hong Kong - Žanr: Akcija, Drama, Triler - Dolžina: 90 min. - Režija: Dante Lam Chiu-Yin - Igrajo: Richie Ren Hsien-Chi, Huang Xiaoming, Edison Chen Koon-Hei, Bowie Lam Bo-Yi - imdb

Vsega je kriv Edison Chen. Akcijska zvezda iz Hong Konga je tik pred izidom tega filma, izdal svoj film. Domači sex video. Škandal! Igralska kariera je šla po gobe. Vsak film, v katerem bo nastopal Chen bo bojkotiran. Preklet na propad. Režiserju ni preostalo ničesar drugega, kot pa v roke vzame škarje. Rezanje in čakanje na pozabo škandala traja celo leto. No, sedaj, ko smo končno dobilo možnost videti ta produkt, si želimo, da bi raje gledali Chenov pornič.
Nekoč je bi Lincoln. Najboljši ostrostrelec v elitnem snajperskem timu. Par stvari je zajebal, zato so ga postavili na hladno. Po štirih letih zapora se Lincoln vrne na teren. Že v prvi akciji reši mafijskega šefa. Prestol najboljšega hoče nazaj. Vendar konkurenti ne počivajo. Hartman, vodja snajperskega voda je našel novega talenta. OJ se sicer na ukaze nadrejenih prav tako ozira kot Lincoln. Ampak streljati pa zna.
Z nekaj besedami bom poskušal opisati ta homo-akcijski spektakel . Film je za kurac!

OCENA: +1

Ni komentarjev:

Objavite komentar