petek, 4. september 2009

Alien Trespass


Naslov: Alien Trespass - Leto: 2009 - Država: ZDA, Kanada - Žanr: Znanstveno-fantastika, Komedija - Dolžina: 92 min. - Režija: R.W. Goodwin - Igrajo: Eric McCormackJenni BairdRobert Patrick, Jody Thompson- imdb

Predstavljajte si film, ki se je posnel v letih, ko je znanstveno-fantastičen žanr imel svoj vrhunec. Torej v 50-tih letih prejšnjega stoletja. No, ta edini primerek filma se je nekako zabarikadiral v nekakšen atomski bunker, od koder so ga komaj letos uspeli rešiti. Filmski veljaki si film ogledajo in pomislijo “film sicer ni slab, le malce barve mu manjka”. In tako je bratec filmov kot so It Came From Outer Space, Forbidden Planet, The Day the Earth Stood Still,The Creeping Terror, War of the Worlds, Tarantula in The Blob končno dobil svojo premiero v kinih. Moja zgodbica je sicer fikcija, ampak takšna je bila ideja… Efekti, dialogi, vodenje kamere, avtomobili, dekoracija, osvetljevanje…vse je na nivoju izpred 60 let. Čisti homage tej B-eri Hollywooda.
Tudi tokrat vesoljci napadajo zemljo. Tudi tokrat je majhen kraj, kjer vsak pozna vsakogar, tarča tega napada. In tudi tokrat je zelo malo časa, preden se lahko reši obstoj človeštva.Će ste ljubitelji teh, zgoraj naštetih filmov, vam ogled zelo svetujem. V nasprotnem primeru, ne recite, da vas nisem opozoril.

OCENA: +2

Ni komentarjev:

Objavite komentar