petek, 24. april 2009

He's Just Not That Into You


He's Just Not That Into You je hotel postati generacijski ljubezenski film. Film, ki bo na novo postavil temelje in zakone flirtanja, zakonskega življenja in pravilnega pristopa v novo ljubezen. Vsakih pet let je namreč potrebno na novo razjasniti situacijo med moškimi in ženskami. Za kaj takega je seveda potrebno več različnih zgodb. Povezanih ljubezenskih zgodb v velikem mestu, kjer se “slučajno” čisto vsi poznajo. Tukaj ne moreš seksati s komerkoli, ki ti pride naproti. Lahko je bratranec ali sodelavec od bratove žene…
In če hočeš postati velik film, moraš imeti zvezde. Filmske zvezde, ki še snemajo le zato z drugimi zvezdami, ker hočejo biti le zraven. Če igram skupaj z onim veljakom, potem tudi jaz še nekaj veljam. Ne glede kakšen bo film. Film pa je za pizdo.
Glavna veza med vsemi zgodbami je osamljena in nesigurna Ginnifer Goodwin. Ja, tudi jaz ne poznam te igralke. Verjetno tudi zaradi tega igra žensko, katero nobeden moški noče. Kaj takega pa te filmske zvezde ne bi prenesle. No, na koncu vseeno spozna svojega Rock Hudsona (Justin Long) na drugi strani telefonske linije. Jennifer Connelly je prevarana. Nič ne de. Ona ima raje zdravega kot nevernega moža. Njen mož se strl ob šarmu Scarlett Johansson, katera še ne bi našla pravega moškega niti v drugem delu, če bi ga kdaj posneli. Na zadnje je tu še Jennifer Aniston, ki še vedno ne more iz kože “prijateljske” Rachel. Ali bolje rečeno - Jennifer Aniston igra vedno Jennifer Aniston. Tukaj jo tudi Ben Afleck noče več. Joj, skoraj bi pozabil… še Drew Barrymore je notri. Ona išče moškega preko My Space-a. Hja, tako pač je danes. Vidite, zato se mora vsakih pet razložiti osnove ljubezni. Sedaj imamo že internet.

OCENA: 2

Ni komentarjev:

Objavite komentar