četrtek, 25. marec 2010

Adventures of Power


Naslov: Adventures of Power - Leto: 2008 - Država: ZDA - Žanr: Drama, Komedija - Dolžina: 89 min. - Režija: Ari Gold
- Igrajo: Ari Gold, Michael McKean, Jane Lynch, Shoshannah Stern, Chiu Ling Chiu, Adrian Grenier - imdb

Če bi se
Power prijavil na našo bitko talentov, bi mu POP TV sigurno posvetil nekaj minut. Hja, še v drugi rundi bi se verjetno znašel. Eden izmed njegovih somišljenikov je mnenja, da je boljši od drugih. Sam pravi, da je drugačen. Sigurno, Power si svoje televizijske minute ne bi prislužil s svojim znanjem in talentom. Ne, vse zasluge bi šle prav njegovi drugačnosti. Tisti, iz katere bi se gledalec lahko smejal. Za boljši šov in rejting.
Do sedaj smo poznali le igranje na zračno kitaro. Pri tem pa bi bilo veliko bolj logična popularnost igranje zračnih bobnov. Pri igranju bobnov je potrebno veliko več miganja. Heh, gledalec lahko celo oceni, če korenjak igra sploh pravilno. Kajti igranje bobne brez bobnov je baje veliko težje, kot pa mlatenje po pravi drumli, kotlu, činelah ali prehodih.
Jep, to je poslanstvo mladega Powera, neuradnega bratranca Napoleon Dynamita. Kar je njemu največje veselje, je njegovemu očetu največja sramota. Logično, v zaspanem, rudarskem mestu nekje ob meji z Mehiko, se takšen umetnik ne more razvijati. Za njega je mesto je le tam, kjer bivajo drugačni. Tam, kjer se prirejajo pravi dvoboji, ki odločajo kdo je najboljši igralec na zračne bobne.
In če vam se to zdi še vedno smešno in bedasto, se le spomnite vašega prvega vihranja z roko po zraku, pred palčke v roki in brez bobnov pod sabo, na najboljši bobnarski intro vseh časov –
Phil Collins »In the Air Tonight«

OCENA: -4

Ni komentarjev:

Objavite komentar