nedelja, 13. junij 2010

Mystery Team


Naslov: Mystery Team - Leto: 2009 - Država: ZDA - Žanr: Komedija - Dolžina: 100 min. - Režija: Dan Eckman - Igrajo: Donald Glover, DC Pierson, Dominic Dierkes, Aubrey Plaza, Matt Walsh - imdb

Verjetno si ekipa iz Derrick Comedy tima ni niti predstavljala, ko so pred leti, bolj za šalo kot za res, štartali svoje kratke internetne skeče na Youtubu, da bodo nekoč posneli pravi dolgometražni film. Kar je nastalo ni le za tiste, ki so si njihov Youtube kanal shranili pod priljubljene. Odbita komedija ima celo kultni potencial.
Mystery Team je sestavljen iz treh mladeničev. Eden večja budala od drugega. Jason je mojster preoblačenja in dialektov, a njegovo znanje preobrazbe ne seže dlje, kot le do bednih umetnih brkov. Duncan je imenovan tudi kot »fant-genij«. Njegova podobnost z Napoleon Dynamitom je le veliko naključje. Manjkajo le še mišice, katerih pa Jason sigurno nima, čeprav se pohvali kot »najmočnejši na šoli«.
Skupina detektivov, ki so kos vsaki še tako zapleteni uganki. Kdo je ukradel kos pite, kdo je povozil žabo… ni ga problema, katerega Mystery Team ne bi znal rešiti.
Nekoliko težje bo šlo z naslednjim primerom, za katerega dobijo plačilo enega centa. »Najdite morilce mojih staršev,« jim ukaže majhna punčka, polna zaupanja v njihove sposobnosti. Heh, končno nekaj s čimer bomo zasloveli, se zamisli trojica, ki je vso svoje detektivsko znanje pridobila iz Miki Miška kluba.

OCENA: -3


Ni komentarjev:

Objavite komentar