nedelja, 28. marec 2010

Triangle


Naslov: Triangle - Leto: 2009 - Država: VB, Avstralija - Žanr: Misterij, Triler, Drama - Dolžina: 99 min. - Režija: Christopher Smith - Igrajo: Liam Hemsworth, Melissa George, Emma Lung, Rachael Carpani, Michael Dorman, Henry Nixon - imdb

Je to tisti napovedani rimejk španskega mini hita Los cronocrímenes? Ne vem, zasledil nisem nikjer. Lahko pa bi bil. Tako bi vsaj bila razložena tista maska na obrazu napadalca, ki filmu ni dala logičnosti.
Že po prvih minutah je sledilo razočaranje. Hej, kje je tu kaj angleškega? Kajti vse bolj je ta psiho-horor izpod rok angleža Christophera Smitha (Creep, Severance) postajal podoben klišejskim ameriškim zadevam. Saj veste, glavni junak plus skupinica enodimenzionalnih likov, ki nam za njihov razčefuk telesa niti malo ni mar. Še uživamo v tem, kaj pa so tako dolgočasni.
No, tu sopotniki čudaške blondinke, ki se nekega lepega popoldneva odpravijo z jahto na morje in tam pa po udarnem viharju pristanejo na Ghost Shipu, ne dobijo niti te krvave minute. Še tam, ko bi lahko uživali, jih režiser po hitrem pospravi. Seveda, kajti Triangle ni slasher film. Je le nerazumljiva luknja v času, ki bi bila uganka tudi pravemu Bermudskemu trikotniku.

OCENA: 2

Ni komentarjev:

Objavite komentar