torek, 6. marec 2012

Prva slika: Olivia Wilde x3

„Že spet ona,“ smo se lahko zamislili, če smo si lansko leto pogledali filme Cowboys & Aliens, The Change-Up ali In Time. Govora je seveda o igralki Oliviji Wilde, ki smo si jo do danes zapomnili po marsičem dobrem, le po dobri in kakovostni igri še ne. Letos se njen status ne bo kaj prida spreminjal, pa čeprav ima poleg teh treh filmov, v ognju še dva omembe vredna izdelka, o katerih pa sem že pisal – The Words (Sundance 2012) in Rush (prav slika: Daniel Brühl). 

Blackbird 


Biografija Nikki Laude (Rush, Režija: Ron Howard) se sicer ne sliši slabo, a se mi ta triler vseeno zdi nekoliko bolj privlačnejši. Že zaradi tega, ker je to ameriški debi avstrijskega režiserja Stefana Ruzowitzkya, oskarjevca za tujejezični film Die Fälsher. Sissy Spacek, Kris Kristofferson, Charlie Hunnam (na sliki) in pa Eric Bana, ki bo igral Olivijenega brata, na begu s polnimi žepi ukradenega denarja. 

The Longest Week


To bo ena taka tipična ameriška žajfnica. Romantična komedija, kot to radi povemo, čeprav v filmu zaman iščemo ljubezen in humor. Na sliki lahko prepoznamo tudi Jasona Batemana, ki se je za Wildovco zaman slinil že v komediji Change-Up. Zgleda, da bo tokrat imel več sreče … Režija: Peter Glanz (?).

The Incredible Burt Wonderstone 


Če slučajno ne prepoznate te modre oči … ja, to je Olivia. Trenutno še na snemanju nove Jim Carrey komedije (je to že svoj žanr?), v kateri bo Jim upodobil nekega propadlega Las Vegas čarovnika. Sodeč po prvih fotografijah, na katerih je Carrey še bolj zamaskiran kot Olivia, bomo v predvidenem letu 2013, najverjetneje priča neki nizko-inteligentni farsi, v filmsko-režijskem prvencu Dona Scardina.

1 komentar: