torek, 27. marec 2012

Prva slika: Gemma Arterton x3

 Opomba: to je ona iz Tamara Drewe, Prince of Persia, The Disappearance of Alice Creed ...

Hansel and Gretel: Witch Hunters 

 

Včasih je dovolj le ena teaser slika … Sicer pa, tu je dovolj že sam naslov: Janko in Metka! Še dobro, da je med vsemi žanri (horror, akcija), ki opisujejo kaj lahko pričakujemo, dodana tudi še komedija, tako bom vsaj malo razumel Artertonovo in Rennera. In kot da to ni dovolj, Janko in Metka sta odrasla, 15 let starejša od tistega dogodka v čokoladni hišici. Od takrat čarovnice sovražita, zato sta danes specializirana kot lovca na glave, čarovnic seveda. Da bo stvar še bolj bizarna, bo na režiserskem stolčku sedel Norvežan Tommy Wirkola, nekoč znan kot ustvarjalec evro-kulta Død snø

Song for Marion 

 

Upam, da Paul Andrew Williams ne bo nadaljeval svojega negativnega trenda – iz filma v film slabši. Uf, kako pristno surov je bil ulični London to Brighton, Williamsov prvenec. Uf, kako čudaški je izpadel The Cottage, posnet dve leti po Brightonu. Uf, kako si Williamsovega tretjega filma Cherry Tree Lane nisem upal niti pogledati … Pri Song for Marion bo drugače. Že celoten projekt je naravnan veliko bolj ambiciozno, resno. Zakonca Vanessa Redgrave in Terence Stamp in pa Gemma, kot dirigentka lokalnega pevskega zbora, to misel le potrjujejo. 

 Byzantium 

 

Če se spomnimo, je angleški režiser Neil Jordan že navduševal z vampirji. Vsaj tisti »ženstveni« del publike, kajti Intervju z vampirjem se vseeno ne more kosati z ostalimi Jordanovimi primerki Mona Lisa, The Crying Game ter predvsem The End of the Affair, ki ga do danes še ni uspel preseči. Na spletu obstajajo še slike, kjer Gemmo, zaradi prekrvavljenega obraza, niti ne prepoznamo, zato je jasno, da bo enona a izmed »izbranih«. Heh, baje bo celo mama Saoirsi Ronan (The Lovely Bones, Hanna), s katero bosta morali ubijati, da bi preživeli. Najverjetneje tudi Sama Rileya.

Ni komentarjev:

Objavite komentar