nedelja, 23. oktober 2011

Top 10 - dan v naslovu

Tale prispevek bi se veliko bolj prilegel na blogu kolega Sadaka. Sedem dni v tednu za filmsko platno št. 7. Zdaj je kar je. Tale tema se pač imenuje “top 10”, zato bom z dnevi zajadral kar v naslednji teden, vse tja do ponovne srede.


Stormy Monday (v ponedeljek se gostilničar Sting po noirovsko spoprime z gangsterjem T. L. Jonesom) - If It's Tuesday, This Must Be Belgium ( v torek se skupina turistov, ki se odpravijo na potovanje po Evropi, ustavi v Belgiji) - Big Wednesday (na veliko sredo je za coming-of-age surferje val največji) - Thursday (v četrtek ujame bivšega kriminalca odštekana preteklost) - Friday (v petek je čisto običajen dan v črnskem nejberhudu) - Saturday Night Fever (v soboto v disku pleše Travolta) - Sunday (v nedeljo se srečata dva in postaneta naj Sundance film leta) - Monday (v ponedeljek se japonski Tarantino zbudi brez spomina) - Marti, dupa craciun (Tuesday, After Christmas) (v torek se oče in mož preseli k svoji ljubici) - A Wednesday (v sredo prebrisanec po Mumbaju nastavi pet bomb)

4 komentarji:

  1. :)
    Ker sem šel vse dneve po vrsti, sem moral med katerimi dnevi izbirati. Friday je en tak kult, Jasona pa itak vsi poznajo. Za nedeljo je bilo težje, Bloody Sunday mi je veliko boljši, a tudi ta Sundance zmagovalec ni za spregledati...

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično, najdu si mi kar nekaj video posnetkov, za si jih dat pobirat.

    OdgovoriIzbriši
  3. Malo bolj starejšega datuma His Girl Friday (1940)

    OdgovoriIzbriši
  4. @jst
    Ni slaba ideja. Kaj pa V petek zvečer? Po imdb-ju je to bil za Katarino Čas prvi film, The Guard pa že drugi:)

    OdgovoriIzbriši