torek, 21. julij 2009

Leaving Barstow


Naslov: Leaving Barstow- Leto: 2008 - Država: ZDA - Žanr: Drama - Dolžina: 85 min. - Režija: Peter Paige - Igrajo: Kevin Sheridan, Michelle Clunie, Stephen Culp, Ryan Michelle - imdb

Andrew res ne ve kaj bi rad. Nikakor mu ne paše, da se njegova, še vedno zelo privlačna mama dobiva z veliko mlajšim wannabe glasbenikom, samemu pa zmeša glavo starejšo dekle, sodelavka njegove matere.
Očeta več nima, njegovo mesto pa bi rad zasedel njegov učitelj, ki se zelo zavzema, da se Andrew vpiše v kakšen študij. Hja, izpove mu celo njegovo žalostno štorijo o neizpolnjenih sanjah. Ameriških sanjah.
Leaving Barstow je le še ena izmed mnogih zgodbic o najstniku pred pomembno točko v življenju, postavljena nekje v predmestje velikih mest. Zgodbica o tem ali boš postal uspešen in ponosen Američan ali pa boš ostal le navaden zlagalec knjig na police. Kot da bi se režiser ali tisti, ki je pač napisal ta filmček, sam poklanjal svojemu mentorju, ki mu je modro svetoval "fant, pusti droge. Pojdi se raje učit, mogoče boš nekoč celo lahko posnel film."
Pozabljeno že naslednji teden…

OCENA: 2

Ni komentarjev:

Objavite komentar