torek, 28. februar 2012

Najsrečnejši dan v življenju

Borisu (Damijan Sovec), možakarju srednjih let, v življenju ni bilo postlano z rožicami. Vse do trenutka, ko prejme povabilo na priljubljeno TV oddajo (voditelj: Valentin Kovič), kjer trem izbranim kandidatom s pomočjo vrhunske tehnike prikažejo podobe/slike iz določenega dneva, ki velja kot najsrečnejši dan v življenju tistega kandidata. Naš (anti)junak vlaga v napoved veliko upanja. Bo njegovo bedno življenje končno dobilo smisel? 

Režija: Sovec Boštjan - Cosmopapi

4 komentarji:

  1. Ne se bati, tokrat smo se trudili in se, kolikor smo zmogli, izognili narečju, tako da bo stvar vsaj malo bolj razumljiva:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo, Cosmo!

    Lepo si to zaokrožil, dober zaključni twist, ki to v resnici. Tudi sicer zanimiva ideja. Torej, tvoj prvi film v katerem se spogleduješ z ZF.

    A očala so navdihnjena z Jagenjčki?

    BTW

    Miš je že bila pokojna? ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Haha ... ne, miš je ležala točno pod nabiralnikom (baje je muca prinesla:)) Očala pa so navdihnjena s tem, kar je Ebay ponudil. Pa hvala!

    OdgovoriIzbriši
  4. :D Mater, si pa majster teh html kod. Blogspot si čisto prisvojiš na svoj način:) Hvala za reklamo, mojega Simpsona sem se kar ustrašil ... Aja, pa če še komu vedno ni znano od kod ime "Cosmopapi" - http://2.bp.blogspot.com/-P2zODiU_TOE/Tf43lg67yRI/AAAAAAAAJiI/xMu09Kk1q98/s320/64353.jpg (oz. dobesedno - http://therecoveringpolitician.com/wp-content/uploads/2011/09/Seinfeld_s6e5.jpg)

    OdgovoriIzbriši