četrtek, 9. januar 2014

Filmi v letu 2014 - 4. del

Hits
Michael Cera je lansko leto zmagal s filmoma Magic, Magic in Crystal Fairy, Pri obema je sodeloval s čilskim režiserjem Sebastiánom Silvo (La nana). Pri Hitsu bo sodeloval z debitantom, sicer dobro znanim komikom, Davidom Crossom. Ne vem zakaj (okej, vem, zaradi Cere), a na to črno komedijo polagam velike upe. Kaj več bo znanega že februarja, ko bo film že doživel Sundance krst. 



How to Catch a Monster 

Če so bila pretekla leta Ryana Goslinga v znamenju njegovih igralskih vlog, se nam v kratkem mogoče obeta preobrat. Nič več Gosling pred kamero, temveč le še za. How to Catch a Monster, ob katerem na imdb-ju piše tudi "fantazijski", bo njegov prvi poizkus. Pri tem si je pomoč poiskal pri treh deklah: Saoirse Ronan, Christina Hendricks, Eva Mendes in pa seveda pri Benu Mendelsohnu, ki je Goslinga že prepričal v The Place Beyond the Pines. Me kar zanima ... 


I Origins 

Tudi tukaj so pričakovanja postavljena zelo visoko. Če bi moral izbirati med tremi glavnimi imeni - režiser Mike Cahil (Another Earth), vedno odličen igralec Michael Pitt in zanimivo Brit Marling - bi izbral žensko. O Brit sem že pisal, ter ob izjemni igri omenjal predvsem sposobnost pisanja. V zadnjih treh letih je namreč sodelovala pri pisanju scenarijev za filme Sound of My Voice, Another Earth in The East. Tokrat jo pod kategorijo "writer" žal ne bomo zasledili. 

 

Il racconto dei racconti 

O tem vam ne morem povedati veliko. Le dve stvari: 1. film bo zgodovinski; 2. režiral ga bo Matteo Garrone (Gomorra, Reality). Sicer pa, kaj več niti ne rabimo vedeti, ali? 

 

Inherent Vice 

Uf, film leta? Zagotovo se bo čez leto dni omenjal v krogih, ko bomo ponovno iskali najboljše. Krivda pade predvsem na režiserja Paula Thomasa Andersona, ki še slabega filma ni znal narediti. Zgodba bo postavljena v Los Angeles, v 70-a leta prejšnjega stoletja, kjer bo detektiv Joaquin Phoenix (ja, to je on na sliki; desno: iz podstrešja potegnjen Martin Short) preiskoval izginotje bivšega dekleta. 

 

Interstellar 

Še en težkokategornik! Čeprav drži le "sci-fi" oznako, nam prvi, minutni teaser tega ni prikazal. Na posnetku smo spoznali le (nekoliko potolčenega) Matthewa McConaugheyja med vožnjo avtomobila. Kakorkoli, veseli smo, da se je Christopher Nolan končno znebil Batmana in samo upamo lahko, da se bo od zdaj naprej posvetil le še naslovom kot je Interstellar

 

Into the Woods 

Če me spomin ne vara, se nam je lansko leto zgodilo nekaj šokantnega. Holivudu so ukradli muzikal. Studijski veljaki bodo letos seveda povrnili nastalo škodo v obliki Annie rimejka in pa tega naslova. Imena, kot so Depp, Streep, Kendrick, Blunt in Pine lahko k petju prisili le markantno ime muzikala, kar Rob Marshall (Chicago, Nine) zagotovo je. Če pa k uspehu ne bodo pomagala ta znana imena, pa so tu še vedno Rdeča kapica, Pepelka ali Motovilka - vse združene v lep, s petjem obarvan družinski film. 

 

Jack Ryan: Shadow Recruit 

Knjižnega junaka Jacka Ryana so do sedaj igrali trije igralci. H. Ford v Patriot Games in Clear and Present Danger, A. Baldwin v Hunt for Red October in B. Afleck v The Sum of All Fears. Tokrat bo svoje agentske sposobnosti dokazoval Chris Pine, za krmilom pa bo ga vodil Kenneth Branagham, ki se na stara leta najverjetneje hoče počutiti svež in zabaven (trenutno režira Pepelko!?). Premiera že ta mesec!

 

Jane Got a Gun 

Sprva je kazalo, da bo ta vestern režirala Lynn Ramsey (We Need To Talk About Kevin), vendar je v zadnjem trenutku prišlo do preobrata in za vajeti je prijel Gavin O'Connor (Warrior, Pride and Glory). Pripravljeni smo torej lahko na tipično-kavbojsko moško zadevo, čeprav bo v ospredju zgodbe Natalie Portman (maščevala bo svojega prestreljenega moža). Me zanima, kako bi to izpadlo v rokah Ramseyove ... 



Je suis femme 

Novi film Ozona. Le toliko, za informacijo. 

 

Jersey Boys 

Zelo zanimiva izbira Eastwooda, ki je za nov projekt izbral kar predelavo muzikala. Eastwood je že od nekdaj znan kot ljubitelj dobre glasbe in skupino The Four Season – vzpon, uspeh in razpad skupine – zagotovo nosi v posebnem spominu. Med člani skupine ne bodo izstopajoča igralska imena, medtem ko bo Christopher Walker poziral kot mafijski šef. 



Jimmy's Hall 

Ta novica bo predvsem razveselili tiste, ki med Loachovim bogatim repertoarjem raje forsirajo njegovo politično stran. Torej za privržence filmov tipa The Wind That Shakes the Barley ali Land and Freedom. Sam sicer raje spremljam Loachove moderne pijance in brezposelneže, se pa seveda že veselim novega filma angleškega mojstra. 

 

1 komentar:

  1. Sem DR SONČNI vas vse vabimo, da moj svet duhovnega templja raztopine hočem, da vam zagotovim, da kar tako kdaj ste me kontaktirali se bo zgodilo s pooblastili mojih prednikov. hočem, da veš, da sem tukaj, da vam pomaga na kakršen koli problem, vas bo morda sooča, i so bili na področju pomoči ljudem za več kot 55years zdaj, hočem, da veš reševanju več kot 7000 ljudi, s tem, kar sem pomagala tako veliko problemov v različnih državah in se niso nikoli prenehali me kliče, da mi zahvalil za dobro delo, sem naredil za njih. Moje dobro delo, ki se je razširil na tako številnih državah, zakaj, zato, ker so videli moje dobro delo in jim pomagal mi je razširila po vsem po vsem svetu. Hočem, da veš, da je v trenutku, ko se obrnite mi, da preuči vse svoje probleme rešiti, ker vem, da ko sem teči na vašem urok delu boste priča vsemu svetu tukaj, Email me preko naslova. drsunnydsolution1@gmail.com

    Ali ste skozi katero od teh težav,

    Ali potrebujete VAŠ EX NAZAJ ZELO HITRO

    DON želite, da vaš ljubimec te ljubim kot še nikoli kot prej

    STE trpijo za dolgo časa BOLEZNI

    STE finančnih težavah

    Se iščejo dobro delo

    ŽELITE POSTATI lastnik hiše

    Iščete prvi razred RAZREDU

    ŽELITE priti najprej v izpite

    STE STAR IN ŽELITE BITI tako priljubljena po vsem svetu

    ŽELITE BITI BOGAT

    ŽELITE vašega poslovanja se premikati

    Imate PODJETJE KAKRŠNIH KOLI IN ŽELITE je tudi razširiti

    Hočeš, mož ali žena držati tvoj svet

    Se soočate NOBENIH zakonskih težav

    STE le težko zanositi vaš mož

    Ali ste se soočajo splavov KOLI jo lahko v

    ŽELITE tekmovanju v katerikoli Loterija IGRO

    Se soočate Težavni

    Ste že nekdo ogrožen

    ŽELITE biti uspešni v vsako stvar, položite svoje roke

    Je tvoj sin ali hčer obnaša čudno

    Se soočate WITCH CRAFT manipulacij

    ŽELITE CAST STRONG LJUBEZEN urok na svojo punco ali fanta

    Ali potrebujete magičnih moči storiti vse kar si želite

    Ali ste iskanju težko odločil življenjskemu partnerju

    ŽELITE vaši starši ponosna nate

    Ali ste se soočajo neuspeh in razočaranje vsako stvar delaš. (ETC)
    drsunnydsolution1@gmail.com

    OdgovoriIzbriši