torek, 10. januar 2012

Prva slika: Jim Sturgess x3

 
Sumljiv tip, je ta Sturgess. Ne veš, kam bi ga posadil. Anglež, ki je uspel tudi v Ameriki in to brez kakšnega predhodnega domačega, omembe vrednega filma. Okej, tako kot Pattinson, ampak on vsaj ima faco za vampirja, Sturgess še to ne. Saj je bil kul v Across the Universe, kjer so me sicer bolj kot on, navdušili zvoki Beatlov. Po popolnoma spregledanem The Way Back in kvazi-romantiko One Day iz lanskega leta, se bo Sturgess v letu 2012 sprehajal po starih, dobro znanih poteh – na nikogaršnji zemlji, med dobrimi filmi in pozabljivimi liki.

Ashes


Med vsemi tremi filmi, bo ta za Sturgessa najmanjši projekt, pa čeprav ga producirajo kar fantje iz skupine Coldplay. V tem post-noir-road filmu, bo Sturgessovega očeta igral legendarni Ray Winstone (Alzheimerjev bolnik), ki bo skupaj s svojim sinom na begu pred ... Režija: Mat Whitecross (Sex and Drugs and Rock and Roll )

Cloud Atlas


Ja, tudi rumene novice se včasih prikradejo na ta blog. Ni mi bilo jasno, kdo je zdaj ta Lana Wachowski, ki se pojavlja ob imenih režiserjev? Tako piše: Tom Tykwer, Andy Wachowski in pa Lana Wachowski! Kaj ni bil neki Larry, kajti tudi na najnovejših fotografijah s snemanja, vidimo le žensko ob Andyu... Eh, dobro no, pustimo zdaj to. Dejstvo je, da je človek isti. Da je režiser isti, bolje rečeno. Kakorkoli, nikjer na teh slikah pa žal nisem zasledil našega Jima, ki bo nastopal v enem izmed šestih segmentov, postavljenih v različne čase in prostore. Ostala zasedba je izredna, pričakovanja pa velika.

Upside Down


Človeška domišljija pa res nima meja. Tukaj lahko preverite še čisto sveži napovednik. Tako vam bo vsaj malo bolj jasno, kaj vam bom želel dopovedati. Obstaja dva svetova. Eden izmed teh je obrnjen na glavo, odvisno na katerem svetu pač si. Če hočeš videti, npr. kot Sturgess svojo ljubezen Kirsten Dunst, moraš pogledati pač gor. Ona isto. Problem bo seveda nastal, ko se enemu ne bo več ljubilo biti na „drugem“ svetu. Vizualno zelo zahteven film bo režiral argentinska neznanka Juan Diego Solanas (o njem več jutri, v rubriki „kratki film“)



Ni komentarjev:

Objavite komentar