torek, 20. marec 2012

Prva slika: Marion Cotillard x3

Low Life

Naj bo še obraz Marion tako zanimiv, a tokrat je prvo kar nam pade v oči obraz Joaquin Phoenixa. Ha, kdo drug pa ga bo prepričal v konec obetavne raperske kariere, kot njegov prijatelj James Gray? Režiser, ki je s Phoenixom sodeloval že v Two Lovers, We Own the Night in The Yards se bo tokrat prvič v njegovi karieri vrnil v preteklost. V čase, ko so ljudje polni upanj, iz ladje cedili sline proti kipu svobode. Na eni izmed takih ladij je tudi Marion Cotillard, ki pa se zaplete z nekim čarovnikom (Jeremy Renner).


The Dark Knight Rises

Le še malo do premiere novega Batmana. Do rekordnega blagajniškega izkupička v letu 2012, predvidevam. Na delu sta zopet dvojec Nolan/Bale, ob strani pa standardna Oldman, Freeman in Caine. Glavni negativec bo Tom Hardy kot Bane, po Halle Berry in Michelle Pfeiffer pa bo tokrat mijavkala Anne Hathaway. Marion Cotillard bo v neki čudni opremi, njen lik Miranda Tate pa se še ni pojavil nikoli v kakršnikoli filmski obliki Batmana.


Rust & Bone

Film, o katerem se bo zagotovo še veliko pisalo. Govora je namreč novem projektu francoskega režiserja Jacques Audiard, ki je nazadnje navduševal z zaporniškim Un prophète. Po prvih slikah sodeč, bo Cotillardova v vlogi dreserke kitov. Film bo adaptacija kratkih zgodb pisatelja Craiga Davidsona. Eden mojih najbolj pričakovanih filmov ...

4 komentarji:

  1. Untitled James Gray Project bo imo gledjiva zadeva, vsekakor pa najbrž noben presežek. TDKR uh, def med top 10 zaslužkarji vseh časov, sam film pa najbrž ne bo presegel prejšnega dela..ali pač?! Rust & Bone imam tudi na radarju že nekaj časa,iin sicer od takrat ko so se pojavile dejanske prve slike s snemanja..!!topless Marion!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Joaquin Phoenix je sicer že igral v filmih, ki so se dogajali v preteklosti: Gladiator, Quills.

    Taci

    OdgovoriIzbriši
  3. Pokvarjenec, si takoj opazil fotke gole Marion v neki vodi, kaj?:) Ko sem v google vtipkal Rust & Bone in Cottilard je prva stran bila napolnjena samo s temi slikami...:) Ja, na imdb-ju še ga vodijo kot "Untitled", se pa drugod že pojavlja naslov Low Life.

    @Taci
    "Režiser, ki je s Phoenixom sodeloval ... tokrat prvič v njegovi karieri vrnil v preteklost" O režiserju Grayu je govora, ki ima za seboj poleg teh omenjenih še odličnega (bi ga kar postavil pod pozabljene klasike) Little Odessa.

    OdgovoriIzbriši
  4. To je kar všečna ženska, o ja! :P

    OdgovoriIzbriši